Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

En el darrers dos mesos hem afegit dues sortides més a les Primerenques, les dues pel Montsant: al novembre vam fer una clàssica des de La Morera de Montsant, pujant pel grau de l’Espinós, i per la Serra Major fins el Clot de Cirer. El retorn fou pel grau de Salfores. Una jornada de represa pel grup. Dia molt assolellat i final feliç entorn una taula del Restaurant La Morera. I al desembre, el passat dissabte dia 11, vam pujar fins la Venta de la Llena. Vam sortir des d’aquest punt per anar baixant pel grau de l’euga fins el riu, a l’alçada del Mas de Soleràs. Des d’allí vam remuntar fins l’aiguabarreig. I, més endavant, uns van pujar per Sant Bertomeu per retornar al punt de sortida i agafar els cotxes i els altres camí fins les Cadolles fondes i l’ermita de Sant Antoni, on vam gaudir d’un excel·lent i merescut dinar.

El grup de les primerenques continua amb la seva filosofia de fer sortides de dificultat moderada, els dissabtes al matí, entre 12 i 15 km., per gaudir del paisatge i els llocs singulars. 4 o 5 hores que ens conduiran a un bon àpat per compartir tertúlia i gresca i gaudir, sobre tot, de l’amistat i la companyonia. Creixem, cada cop serem més!

Ara hem programat una pròxima caminada, també molt clàssica i preciosa: Capafonts, font de la llúdriga cap a les Gralles i el Pont de Goi. Per dalt els Motllats seguirem per la Font Nova, cap a la Pixerota i les coves del grèvol per enfilar la baixada per la Foradada i el retorn a Capafonts.

Serà el 8 de gener, per començar bé l’any. Contacteu amb el grup per donar-vos més detalls.

Salut i Muntanya.