Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El dissabte 14 de gener vam fer una fantàstica excursió circular sobre Farena, d’uns quasi 14 km. Mireu que els Amics de les Muntanyes de Prades passegem força per aquests indrets. Doncs bé, per molts ahir hi havia una descoberta: el barranc de la Comallonga, entre Mont-ral i el riu Brugent. Un racó molt frondós i ple de teixos. Algú n’ha contat 40 dels grans, però ell mateix diu que n’hi ha més. I de petits molt més. I boixos i grèvol,… un indret, com veieu, amb moltes espècies protegides que cal respectar molt!

L’itinerari va començar a Farena, pel PR C-20, pujant pel mas d’en Verd, on vam parar a esmorzar al peu de l’alsina centenària, fins a Mont-ral. Agafem el GR 7 direcció mas de Cabrera. Quan arribem a la cruïlla, un cop passada la carretera, tirem a l’esquerra cap al barranc de la Comallonga. Arribats al riu pugem cap a Farena passant pel Moli de Castellà, traspassant el riu Sec i arribant al pi Tort i a Farena.

Una jornada esplèndida, assolellada, amb una gran participació de 21 socis. Matinal perfectament preparada pel Francesc Casanova i l’Ascensió.

La majoria de les fotografies són del Joan Enric Sabaté Olivé i la Silvia Ribé Civit. Gràcies.

I gràcies a tots els que vau participar, especialment els i les que ho feien per primera vegada. Esperem que hagueu gaudit de la jornada.

Aquí podeu veure una selecció de fotografies de la jornada: