Tradicional Caminada pel massís de les muntanyes de Prades que enguany arriba a la 23ena edició.

Caminada no competitiva per la Serra de La Llena amb sortida i arribada a El Vilosell passant pel punt més alt de la Serra de La Llena, La Punta Curull. Hi haurà 3 itineraris de distància i desnivell aptes per a diferents nivells. L’itinerari llarg i el mitjà seran considerats itineraris llargs per l’organització a efectes de preu de la inscripció (31 km el llarg i 18 km el mitjà) i tindran els mateixos avituallaments.

A l’arribada es donarà esmorzar als participants mentre recullen els dorsals.

La sortida serà entre les 7 i les 8 del matí.

Durant la caminada hi haurà avituallaments líquids i fruita. A l’arribada es donarà un dinar a base de pa amb tomaca, llangonissa a la brasa, cansalada, etc. I també begudes juntament amb l’obsequi de la samarreta de record.

Any rere any les Caminades han recorregut 23 indrets diferents del massís de les muntanyes de Prades. Aquesta convocatòria no competitiva és una manera popular d'haver donat a conèixer diferents indrets com a camins recuperats, racons poc coneguts. Per tant hem contribuït amb aquestes Caminades al coneixement cultural dels 21 municipis o nuclis agregats que hem recorregut al llarg de les diferents edicions.

Molí de Castellà
Prades
Teix de Castellfollit
Alzina del Mas de la Barba - Siurana

Recorreguts i tracks

La senyalització in situ feta amb cintes preval sobre el track.

Recorregut mitjà i llarg:

No federat 30 euros | Federat 25 euros

Recorregut curt:

No federats 25 euros | Federats 20 euros

La samarreta

PHOTO-2022-09-12-17-36-29

El cartell

cartell muntanyes 2022 (1)

Fotografies