Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El dissabte 21 de maig organitzarem una activitat formativa en Primers Auxilis a muntanya. Tal i com es va demanar a l'Assemblea del mes de gener a Mont-ral l'entitat programa aquesta activitat formativa gràcies a la col·laboració del nostre soci i expert en primers auxilis Josep Aragonès.

Us convoquem a una doble sessió, primer més pràctica, en una excursió de 2,5 hores amb sortida (a les 09.30 h) i arribada a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca a Mont-roig passant per l'Areny i una segona, teòrico-pràctica, a les 12.00 h a l'esplanada de l'ermita.

Us animem a participar en aquesta formació que abordarà requisits senzills però imprescindibles a l'hora de preparar les nostres motxilles i les nostres sortides quan anem a la muntanya: què cal portar i què no cal carregar inútilment, què cal fer en els primers minuts mentre truquem al 112 o al telèfon de rescat de la FEEC, entre d’altres.

En acabar l'activitat qui vulgui podrà quedar-se a dinar al restaurant de l'ermita (amb reserva prèvia, aprox. 15€) Contacteu amb: president@aamp.cat

Esperem que poguem gaudir de la vostra participació en aquesta activitat.