Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Benvolguts socis i sòcies,

Més de 40 socis, sòcies i amics van participar el diumenge 1 d’octubre en l'organització de la XXIV Caminada i 15 socis van caminar-la. I molta més feina els dies abans i els dies després.  Un esforç organitzatiu molt gran però molt ben executat per part de tothom. Només una gran associació com la nostra pot assolir aquests grans reptes i n'hem d'estar molt i molt orgullosos. La gent ens ho reconeix i per això el dia de la caminada vam fer 5 nous socis. Ja en som 143!!

I a més altres socis de l'entitat van participar ahir en les caminades que es feien a Prades i a l'Albiol organitzades per altres entitats. Això encara ens fa més grans i generosos.

Com a President m'he emportat moltes fotografies i moments particulars amb cada un dels col·laboradors que recompensen amb escreix els esforços quotidians i diaris que calen esmerçar en el lideratge d'una associació tan gran com la nostra. I igualment tinc fotografies i records amb tants i tants participants que visiblement ahir repetien caminada amb la nostra convocatòria. Presumien d'haver-ne fet 5 o 6 o més i lluïen les samarretes d'edicions passades.

I agraeixo molt també als proveïdors locals i a les institucions el seu recolzament. I als patrocinadors que més enllà de les seves aportacions fan un treball col·laboratiu amb l'entitat.

Moltes gràcies a tothom!!!

 

Aquí podeu veure una galeria de fotografies: