Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El dissabte 30 de juliol es va celebrar a Mont-Ral la segona Festa d'Estiu de l'AAMP.

A les 19.00 h va començar la celebració amb la benvinguda de l'alcalde de Mont-Ral, Xavi Pagès i una petita benvinguda i explicació del primer espectacle que es feia a càrrec del president de l'AAMP, Josep Moragas.

La primera actuació va ser la de la rapsoda Antònia Farré i la ballarina i coreògrafa Magda Borrull que van crear per a l’ocasió l’espectacle “Or i cirera i taronja” en homenatge a Gabriel Ferrater. A través de la paraula, la música i la dansa, la intèrpret van posar moviment als versos del poeta reusenc en aquesta performance que es va estrenar en exlcusiva per aquesta ocasió. Trenta minuts de bellesa i poesia que va impactar als assistents.

Tot seguit, el president de l'AAMP, Josep Moragas, va pronunciar el discurs anual de valoració de la Festa i d'agraïments varis a les diverses persones i entitats que permeten tirar endavant aquesta Festa. També va reivindicar les muntanyes i l'excurisonisme com un espai cultural i de trobada.

A continuació a l'espai carpa va ser el torn de l'actuació musical d'Anna Andreu. La cantautora va presentar el seu segon disc, “La mida”, després de l’èxit assolit amb el seu primer treball, “Els mals costums”. Andreu va estar acompanyada a la bateria per Marina Arrufat. Van fer un recorregut per temes dels dos discos, així com la versió de la "Canción del Jinete" que va emocionar el públic assistent. Un concert que va acabar amb el públic dempeus i amb la interpretació de diversos bisos.

Una jornada valorada com un èxit rotund per l'organització. Un fet que esperona a la Junta de l'entitat a pensar ben aviat en la nova Festa d'Estiu i a ampliar els continguts i les propostes per a la propera edicó.

 

Galeria de fotos