Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Farena (Alt Camp) ha acollit aquest cap de setmana passat el 58è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria. L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades ha estat l’encarregada d’organitzar aquest acte que, des de 1964, només s’ha deixat de celebrar en una ocasió, l’any 2020 per la pandèmia.

El Dia del Camí de Muntanya d’enguany ha recuperat el camí de la Fueta i ha passat, també, pel camí de la Solana. Amb aquest esdeveniment, doncs, s’aconsegueix tornar a situar al mapa el retrobat camí de la Fueta.

El recorregut circular ha comptat amb 7 km i 269 de m de desnivell entre les muntanyes de Prades. Així mateix, l’entitat ha proposat un altre itinerari que sumava 4 km més i acumulava un desnivell de 550 m positius.

Més de 450 participants han gaudit d’una jornada de senderisme i territori que ha reunit la majoria de les entitats i clubs de la IV Vegueria de la FEEC. Aquesta regió agrupa les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Tarragonès.

A la 58a edició del Dia del Camí de Muntanya han assistit el president i vicepresident primer de la Federació, Jordi Merino i Josep Casanovas respectivament; el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré; el secretari d’Esports de la Generalitat a Tarragona, Aleix Rom, i l’alcalde de Mont-Ral, Xavi Pagès.

________

Notícia extreta d'aquí:

https://www.feec.cat/actualitat/noticies/farena-acull-el-58e-dia-del-cami-de-muntanya/