Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Dins l’entitat, per grups d’afinitats, nivells, disponibilitat d’agenda,… s’organitzen diferents grups per sortir a la muntanya.

Setmanalment, per exemple, els “Equip A” surten el dimecres per diferents indrets. Majoritàriament són joves jubilats molt en forma. Avui us possem molts dels cims que han fet enguany. En aquest grup la majoria d’integrants són socis de l’AAMP i per això, quan fan cim, llueixen la nostra bandera. Enguany s’han mogut molt pels Ports i per la Tivissa-Vandellós.

Però també tenim “Los lunes al sol” que treballen en recuperació de camins o les primerenques que, aproximadament cada mes o mes i mig, també surten per les Muntanyes de Prades, o per Llaveria o per la serra de l’Argentera. I darrerament també tenim els ziga-zaga que són molt joves i esportistes, fan caminades de resistència però, entrenant, sovint els trobem pel Puig d’en Cama, Picarany o el Mas de Borbó. I és que surten al vespre després de treballar.

I n’hi ha més. Ens alegrem que els nostres socis s’organitzin així: vivint l’amistat a la muntanya, sempre amb responsabilitat per gaudir sense perills.

Galeria de fotografies: