Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

L'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades organitza per segon any consecutiu les Jornades de l'Avellana de Muntanya amb l'objectiu de promocionar tant el conreu com el fruit en el paisatge de muntanya. Amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona aquestes segones jornades es desenvolupen, principalment, a Vilaplana els dies 4, 5 i 6 de novembre (al Casal) i a Capafonts/La Febró el diumenge dia 7, on farem una caminada.

 

Principals novetats

Enguany no fem només Jornades teòriques a base de conferències. El dissabte dia 6 fem un showcooking a càrrec de @Mussarafoods (20.000 seguidors a Instagram), Sra. Maria Teresa Llauradó Anguera, i un tast d'avellana dirigit per Eudald Salvat.

Amb col.laboració amb la DOP Avellana de Reus farem una caminada, la primera edició, per recòrrer alguns conreus d'avellana de muntanya per Capafonts i La Febró. Un recorregut fàcil i accessible per coneixer el paisatge de l'avellaner al seu hàbitat idoni.

 

Les Conferències

Tres professors de l'URV de l'àmbit de la Salut, Dra. Rosa Solà, de l'economia, Dr. Miquel Àngel Bové, i del turisme, Sr. Jaume Salvat, impartiran tres conferències sobre l'avellana en l'àmbit on son experts. Seràn, respectivament, els dies 4, 5 i 6 de novembre.

 

L'Opuscle

Com l'any passat, totes les xerrades i intervencions d'aquestes Jornades es recolliran en un Opuscle de 16 planes a color que posteriorment es repartiran per les oficines de turisme, agrobotigues i demés centres d'interés de les Muntanyes de Prades per a que els habitants i visitants d'aquests indrets coneguin i es sentin orgullosos del seu entorn.