Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Després d'un primer trimestre molt complert d'activitats socials, culturals i excursionistes encarem un proper trimestre amb activitats fonamentalment excursionistes i un xic de formació. El grup de Les Primerenques programa dues excursions en les què, si esteu federats, us hi podeu apuntar:

- El dia 30 d'abril ens concentrem a les 9 del matí a Colldejou per pujar a La Miranda per la drecera del Ramon Quadrada. Un cop dalt del cim anirem baixant per la cresta fins passar per la foradada i anar a trobar el Portell de Llaberia on agafarem el GR 7 per

baixar fins el Coll del Guix i Colldejou. L'excursió tindrà uns 12 km i durarà entre 4 i 4,5 h. En arribar podrem fer un dinar al Casal de Colldejou.

- El Diumenge dia 8 de maig: recollida de deixalles pel terme de Vilanova de Prades. Aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova de Prades i els nostres companys del Molí del Fort. Nosaltres hi prestarem col·laboració com ja vam fer en la mateixa activitat duta a terme a Mont-ral. Adjuntem un vídeo del nostre soci i amic, Artur Miró, alcalde de Vilanova, convidant-vos a l'activitat. Quan tinguem el cartell i més informació us ho farem avinent.
Podeu contactar amb l'Artur Miró o ajuntament@vilanovadeprades.cat

- El Dissabte 21 de maig, activitat formativa en Primers Auxilis a muntanya. Tal i com es va demanar a l'Assemblea del mes de gener a Mont-ral l'entitat programa aquesta activitat formativa gràcies a la col·laboració del nostre soci i expert en primers auxilis Josep Aragonès. Us convoquem a una doble sessió, primer més pràctica, en una excursió de 2,5 hores amb sortida (9:30h) i arribada a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca a Mont-roig passant per l'Areny i una segona, teòrico-pràctica, a les 12 h a l'esplanada de l'ermita. Us animem a participar en aquesta formació que abordarà requisits senzills però imprescindibles a l'hora de preparar les nostres motxilles i les nostres sortides quan anem a la muntanya: què cal portar i què no cal carregar inútilment, què cal fer en els primers minuts mentre truquem al 112 o al telèfon de rescat de la FEEC, ...
En acabar l'activitat qui vulgui podrà quedar-se a dinar al restaurant de l'ermita (amb reserva prèvia, aprox. 15€) Contacteu amb president@aamp.cat

- El dia 28 de maig farem una excursió des de Querol fins al Pont d'Armentera. Aquesta sortida de Les Primerenques la coordina el Ricard Pagès i més endavant donarem horaris i altres detalls de la sortida.

- El dia 5 de juny, si hi ha prou participants interessats, farem un microbús per fer el Camí de la Retirada o de l'Exili entre Molló i Prats de Molló pel Coll d'Ares. Els detalls horaris i el preu del transport així com altres detalls organitzatius els anirem informant a mesura que coneguem el vostre interès.

 

Com podeu veure aquest trimestre és fonamentalment excursionista perquè la primavera amb les seves pluges freqüents ens ha deixat un paisatge verd, humit i amb algunes fonts rajant aigua abundant que cal visitar.

Esperem la vostra participació. A l'agenda del web teniu la relació de totes les activitats previstes no sols per aquest trimestre sinó per més endavant.

Per inscriure-us a qualsevol de les activitats us podeu adreçar a: president@aamp.cat