Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Benvolguts/benvolgudes socis i sòcies:

A l'obrir el mes d'agost, el mes de vacances per excel·lència, deixeu-me que us expliqui tres coses:
Primera, com podeu veure en les fotos adjuntes, la Junta, concretament el president i la secretària general, han assistit a l'assemblea general ordinària i extraordinària en representació de l'entitat. Una obligació i un honor representar els dos vots de l'AAMP a l'assemblea de la FEEC i una oportunitat de poder conversar amb altres companys, amb la Junta, el President,...,
Segona, la Junta continua treballant i aviat veureu els seus fruits. Tenim entrevista programada amb l'alcalde d'Ulldemolins per parlar de la XXI Caminada, el recorregut sembla ja tancat, hem presentat en temps i forma la sol·licitud de subvenció a la Diputació de Tarragona, hem demanat la inscripció de la XI Almogàver al calendari del 2021, etc... I continuarem treballant.
I tercera: us desitjo un bon estiu a tots. I als que pugueu, viatgeu, feu activitats de muntanya i culturals, al país, ompliu restaurants, hotels, cases rurals, teatres, campings, esports d'aventura, etc... Vosaltres gaudireu i el turisme i l'economia, en general, ho agrairà. Això sí, sempre amb responsabilitat individual: mascareta, distància social, higiene i desinfecció extrema de les mans.
Salut i Muntanya.
Josep Moragas,
President AAMP.
5f500128-bffc-4e37-a8d1-11a433fe506a
IMG_3451