Des de l'any 1996

L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades va néixer l’any 1996 de la mà d’un grup de persones que van creure necessari organitzar-se per realitzar activitats que poguessin dinamitzar culturalment a la societat vinculada en aquestes muntanyes.

Des de llavors hem realitzat conferències amb diversos temes: la natura i la mel a les muntanyes de Prades i hem fet també alguna exposició.

Altres activitats destacables són els cicles d'excursions 'Racons i Raconets' de les Muntanyes de Prades i les 'Quatre estacions' a les nostres muntanyes. No obstant això, la més destacable són les dinou edicions de la 'Caminada pel massís de les Muntanyes de Prades'. La primera va ser el 15 d'octubre de 2000 a Farena, de 35 quilòmetres. Les altres van ser a Mont-ral, Capafons, Montblanc, Alcover, Vilaverd, Arbolí, Vilanova de Prades, Vilaplana, Prades, Albiol, Vimbodí, La Febró, La Riba, Alforja, L’Espluga de Francolí, Cornudella del Montsant, Vallclara i Aleixar. Ara estem treballant amb la XX.

A més, també hem coorganitzat i organitzat les dues edicions de la 'Volta en BTT Capafonts-Capafonts "Muntanyes de Prades"'.

La nostra associació està oberta a tothom que vulgui treballar amb nosaltres en qualsevol de els futures activitats que s'organitzaran.

Prades
Molí de Castellà
La Mola d'Estats
Teix a Mont-ral

Organigrama

Organigrama_AAMP