Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

 

L’esdeveniment consistirà en una caminada per l’entorn amb dos itineraris diferents i un dinar per als participants

L’Associació Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP) serà l’encarregada enguany d’organitzar la cinquanta-vuitena edició del Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria aquest diumenge dia 12 de novembre a Farena. L’objectiu és posar al mapa el recuperat camí de la Fueta, dins d’un itinerari que també recorrerà el camí de la Solana.

L’esdeveniment consistirà en una caminada que sortirà a les 9 del matí des de Farena. A les 12.30 h es faran els parlaments, a càrrec del president de la Federació de la FEEC i el delegat d’Esports de la Generalitat, i tot seguit hi haurà un dinar.

S’han establert dos itineraris: un de 9 km, amb 700 metres de desnivell, i un de 7 km, amb 325 metres de desnivell. El recorregut És molt assequible per a tothom. Opcionalment, s’oferirà una ampliació del recorregut pujant pel camí Vell del Mas de Mateu fins a l’encreuament amb el camí de les Mines (recentment senyalitzat), des d’on es pot tornar a Farena.

Es tracta d’un esdeveniment únic a Catalunya. Només el celebra la V Vegueria, a les Terres de l’Ebre. Les inscripcions es tancaran demà i fins al moment hi havia 430 inscrits.

Inscripcions aquí: https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/58e-cami-de-muntanya-de-la-iv-vegueria/inscripcion_federado_licPlay/

Més informació a la premsa: https://www.elvallenc.cat/noticia/54296/laamp-organitza-el-58e-dia-del-cami-de-muntanya-que-tindra-lloc-aquest-diumenge-a-farena

__

Aquí podeu llegir l'opuscle especial que hem editat per aquesta edició:

https://aamp.cat/wp-content/uploads/2023/11/dossier-58-caminada.pdf