Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El proper 4 de desembre començarem a tramitar les llicències federatives de la FEEC per l'any 2024. Ja podeu anar pensant si voleu la opció A (57,55€), la opció B (72,40€), la opció C (117,70€) o l’opció D (174,55€).

El preu és lleugerament superior al de l'any passat arran que l'asseguradora HELVETIA l'ha pujat un 8%.

Per federar-se és imprescindible ser soci d'un club excursionista de la FEEC, com nosaltres. Per això si sabeu d'alguna persona (menor de 68 anys) que vulgui obtenir la llicència convideu-la a fer-ho amb nosaltres i així també guanyarem un soci més.

Recordeu que a l'hora de treure-us la llicència caldrà que ens feu una transferència amb l'import de la quota de soci (25€ igual que els darrers 4 anys) i l'import de la llicència de l'opció escollida. (número de compte de l'Associació: ES97 3140 0001 9100 1196 8900).

En el cas que sigui una persona no sòcia encara, recordeu-li que ens ha de passar totes les seves dades personals per tal de poder-ho tramitar tot.

______

Millores en la llicència federativa

La llicència federativa torna a arribar amb novetats aquest any.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha destacat la dificultat de la renovació de les llicències d’accidents de muntanya amb les companyies asseguradores i la disposició d’Helvetia després de les negociacions mantingudes.

La llicència de la FEEC seguirà presentant una important desgravació fiscal sobre la part de la donació de la llicència. Aquesta desgravació permetrà desgravar un 80% directe a la part de donació per part de l’Estat i un 15% per pertànyer al Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana.

Algunes de les novetats són:

Nova llicència temporal per a usuaris no federats dels refugis FEEC
Nova Muntanya Plus per a llicències C,D,E
Nova Muntanya Plus +
Limitació llicències temporals que pot cotractar un usuari
Fora de l’estat espanyol: cobertura per catàstrofes naturals
Rescat sense accident amb situació de perill per a la vida del federat/a
Llicències temporals reemborsament urgències
Inclusió trams de passarel·les
Slackline s’augmenta fins als 100m
Inclusió de l’electrocució
Magnetoteràpia en casos concrets
BTT Elèctrica
+ cobertura inclusiva

Informació extreta d'aquí: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/lassemblea-de-la-feec-aprova-un-pressupost-de-mes-de-sis-milions-deuros-per-a-lexercici-2024/