Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

L’Assemblea de la FEEC aprova per unanimitat l’exercici de 2023 que es va tancar amb superàvit

L’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha servit per aprovar l’exercici econòmic del 2023. Una trententa d’entitats han aprovat, per unanimitat, els comptes anuals de l’exercici econòmic de l’any anterior i l’estat de comptes a 31 de desembre.

L’Assemblea de les entitats de la FEEC s’ha celebrat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i ha estat organitzada des del Centre Excursionista Montclar.

Una Assemblea que ha començat amb la benvinguda als assistents, per part del president del mateix Montclar, Aniol Negre i per l’alcalde de Sant Feliu de Guíxolx, Carles Motas.

Pel que fa a l’informe de les activitats de l’exercici vençut, els caps d’àrea de la FEEC han fet un repàs de les accions dutes a terme el passat 2023.  Consulta el dossier complet de les àrees de la FEEC amb el resum de 2023

En l’informe de presidència, el president de la FEEC, Jordi Merino, ha remarcat la importància de ser la tercera federació esportiva de Catalunya en el tancament de les dades del 2023. La xifra s’enfila fins a un nou rècord històric i arriba fins a les 44.656 llicències federatives . A més a més de superar per primera vegada les 17.000 llicències femenines amb un altre registre rècord.  Seguint la seva intervenció Merino ha fet un repàs exhaustiu als números de la FEEC amb l’assegurança d’Helvètia i ha acabat la seva intervenció recordant el paper que ha seguit jugant la FEEC en defensa de la llengua catalana amb diferents accions.

L’assemblea també ha servit per fer un repàs de totes les àrees de la FEEC durant el 2023, amb especial atenció a les novetats que s’han presentat des de les diverses àrees federatives.

L’Assemblea s’ha pogut seguir de forma presencial i des del CE Montclar s’ha organitzat una visita guiada a Sant Feliu de Guíxols per els acompanyants.

La FEEC ha presentat també els números de l’exercici 2023, uns números on s’ha aconseguit generar un superàvit  de 17.723,50€. Aquest superàvit es deu a ingressos no pressupostats de l’exercici 2022, segons ha explicat el vicepresident segon de la FEEC i encarregat de l’àrea econòmica, Miquel Fernàndez. Un superàvit que se suma als 62.475,02€ que es van presentar al 2022. Els assistents han aprovat per unanimitat aquests números com també les ratificacions dels diferents reglaments esportius que s’han presentat en aquesta assemblea.

La pròxima assemblea tindrà el caràcter d’extraordinària i es realitzarà el pròxim 30 de novembre a Roses.

https://www.feec.cat/actualitat/noticies/lassemblea-de-la-feec-aprova-per-unanimitat-lexercici-de-2023-que-presenta-superavit/

48b8a168-b80b-483f-af5f-7c14b5198888
69d4291e-020b-4230-a4e6-d52a7b0538c9