Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Benvolguts socis i sòcies,

Amb el present escrit i els documents que adjuntem us convoco a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat que farem el diumenge 12 de febrer a les 11:00 hores al Casal de Vilanova de Prades. Òbviament és la reunió més important de l'any on farem balanç del 2022 i les propostes pel 2023. Us hi esperem.

Ordre del dia

______

En acabar l'Assemblea, sobre les 13:00 hores, començarem a degustar una magnífica calçotada amb calçots i carns variades. Us animem a participar-hi. Podeu preguntar a qualsevol dels 52 socis que van venir l'any passat com van gaudir de la gastronomia i la companyonia. Esperem que la jornada sigui un èxit de participació i amistat.

Enguany la calçotada tindrà un preu de 15€ pels socis i de 30€ pels no socis. Inclou calçots, salsa, carn, pa, fruita, begudes i cafès. Com sempre tot de primeríssima qualitat. Confirmeu la vostra assistència a la calçotada abans del dia 8 de febrer. Heu d'enviar un mail a: secretaria@aamp.cat

En el decurs de l'Assemblea o de la calçotada repartirem les samarretes de l'entitat, les llicències de la FEEC que ens heu demanat i el nou tríptic de l'entitat.