Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

L'agenda dels socis de l'AAMP està plena d'activitats excursionistes i, algunes d'elles, vestides amb activitats culturals i esportives.

Els socis Iban i Mari van lluir els nostres colors a la Marxa dels 4 Termes que tan exitosament va convocar el C.E: L'Areny, de Mont-roig del Camp.

Quatre socis estem acompanyant la travessa que el Dr. Lluís Colomés ha dissenyat entre Sapeira, el seu poble natal, i Reus, la seva ciutat d'acollida. Ja ho hem fet en dues etapes i dimarts vinent, Sant Josep, ho farem per tercera vegada amb alguna nova incorporació.

Altres socis han sortit amb bicicleta: amb BTT per Bonastre o amb la Ganxeta pel terme de Reus i el seu nou carril bici (des de Misericòrdia a l'Aigüesverds).

N'hi ha un, en Xavi Pagès, que té una tasca encomanada i que serà perquè tots en gaudim força: dissenyar l'itinerari de la XXV Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades. El lloc encara és un secret.

Altres han entrenat en meravellosos escenaris per estar en forma per afrontar el Repte d'Entitats de la FEEC que ens ha ocupat, preparant-lo i caminant-lo, a 16 persones les darreres 3 setmanes.

Altres hem viatjat i fet excursions per França o per Mallorca. I hem continuat gaudint de sortides per Vandellós i Tivissa i gaudint dels nostres dinars de Germanor.

Sempre amb els colors i la bandera de l'AAMP: agenda en plenitud. També estem treballant intensament en la preparació de la XIII Almogàver.

I el proper diumenge 24 de març pugem a la Mola de Colldejou!

Si voleu, apunteu-vos a la festa!

Us deixem a continuació un recull de fotografies i algun vídeo de les diverses activitats.