Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

24 Caminades en 24 anys amb sortida i arribada als 24 pobles i llogarets que conformen les muntanyes de Prades i el futur Parc Natural de les muntanyes de Prades. Hem fet fins avui centenars de quilòmetres i milers de metres de desnivell per camins recuperats, antics o senders habituals. Una feina immensa dels socis de l’Associació d’amics de les muntanyes de Prades.

Enguany per acabar aquest periple farem la XXIV Caminada amb sortida i arribada a La Selva del Camp, un dels pobles on s’inicien els contraforts de les serralades que conformen el massís de les muntanyes de Prades. I passarem per llocs tan singulars i emblemàtics com el Pic del Puig d’en Cama o el Camí del Rec, a més d’algunes descobertes de petits turons per on segurament no haureu transitat mai abans.

Com és norma a les nostres Caminades ens concentrarem i esmorzarem entre les 7 i les 8 del matí i els participants disposaran de 12 hores per completar el recorregut escollit que pot ser el curt de 21 km o el llarg de 33. Aviat publicarem aquí i al nostre web: https://aamp.cat/les-nostres-caminades/xxiv-caminada-pel-massis-de-les-muntanyes-de-prades/  els tracks i tota la informació d’aquesta caminada.

Track de la caminada 21 Km

Track de la caminada 33 km

En els recorreguts senyalitzats amb cintes hi haurà diferents avituallaments senyalitzats. Prèviament s’informarà si són líquids o líquids i sòlids. En acabar hi haurà un dinar a base de productes locals i de proximitat. Per temes mediambientals demanem que tothom porti el seu got o cantimplora o bidó. Es repartirà una samarreta d’obsequi com a record de la participació.

Els elements de senyalització seran retirats pels equips escombres de l’organització. L’equip escombra és el que tancarà els controls de pas. En cas que persones participants es trobin amb aquest equip, doncs vagin molt endarrerides, aquest té la potestat per reduir el seu recorregut, i en cas que no estiguin d’acord, desqualificar-los. En aquest cas es traurà el dorsal i l’organització no es farà responsable a partir d’aquest moment.

L’assegurança del participant queda coberta bé per la llicència de la FEEC o bé per la llicència temporal contractada amb la FEEC (això justifica la diferència de preu entre Federats i No Federats).

Inscripcions obertes aquí: https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/xxiv-caminada-pel-massis-de-les-muntanyes-de-prades-la-selva-del-camp-baix-camp/inscripcion_federado_licPlay/

Dorsals, samarretes i punts de control
En el moment de la inscripció us lliurarem un dorsal i una polsera que haureu de portar en un lloc visible durant tota la prova.
La polsera serà de diferent color en funció del recorregut que feu: 21 o 33 km.
Als dorsals trobareu imprès el número de telèfon de l’organització. Per qualsevol problema que tingueu al llarg del recorregut haureu de trucar en aquest número.
Si heu d’abandonar la prova haureu de notificar-ho al control més proper i lliurar-hi el vostre dorsal.
En cas d’animals de companyia, la persona propietària haurà de posseir obligatòriament una assegurança de responsabilitat civil de l’animal, portar-lo lligat amb corretja i proveir-se d'un morrió per si s’escau la seva utilització.
L’organització no disposarà d’avituallament per a les mascotes.
En cas d’estar federat o federada, cal portar el carnet federatiu vigent, que s’haurà de presentar a qualsevol membre identificat de la caminada.