Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

L'activitat excursionista dels socis de l'AAMP no para ni pels obstacles d'un estiu prou rigorós, tant pel que fa a la meteorologia com pel que fa a les restriccions de la pandèmia i les accions de responsabilitat que ha calgut tenir per l'alt risc d'incendis, en setmanes i indrets concrets.

Malgrat tot adjuntem fotografies d'algunes sortides fora de les Muntanyes de Prades. Recentment, hem pujat la nostra bandera al Montcorvisson (Pirineo), al Teide i per La Barcina i MontCaro (els Ports). Només són uns petits exemples. Hi podeu dir la vostra i aportar les vostres fotografies.

Òbviament, qui això escriu, s'ha creuat amb socis de l'entitat per Castellfollit, L'Avenc de La Febró, Mont-ral - Farena i el Brugent, i un llarg etcètera dels nostres indrets més estimats.

Els membres de la Junta de la Secció de Muntanya han estat treballant molt i molt bé en el traçat de la XXII Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades, enguany per la Serra de la Llena. Traçats variats, netejats alguns trams per nosaltres. Una bona feina que veureu el 3 d'octubre on us esperem a tots, com a voluntaris o participants.

Salut i Muntanya!

FOTOGRAFIES