La nit del 18 de setembre hem celebrat el sopar social per commemorar els 25 anys de l'entitat. Al casal de Vilanova de Prades han acudit quasi el 50% dels socis: actualment som 77 socis actius i més de 40 simpatitzants que col·laboren puntualment.

En començar l'acte Artur Miró, company de l'AAMP i alcalde de Vilanova de Prades, ens va donar la benvinguda. Vam fer la projecció d'un vídeo amb activitats excursionistes de socis de l'entitat, obra del soci Pep Pagés.

I es va repartir als socis presents la samarreta commemorativa d'aquest 25è. aniversari.

Acte seguit vam seure a sopar i a l'hora dels postres el president de l'entitat, Josep Moragas, va adreçar unes paraules d’agraïment a la feina de tots els socis i va anunciar la celebració de les II Jornades de l'avellana de muntanya. Joan Canela, soci i alcalde de Vimbodí i Poblet, va anunciar la celebració, a Vimbodí, de la conferència sobre Els maquis a les Muntanyes de Prades impartida el proper 16 d'octubre pel Dr. Lluís Colomés i per Manel Martínez. Finalment, Xavi Pagés, president de la secció de muntanya de l'entitat, va anunciar la celebració imminent de la XXII Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades, a la Serra de la Llena, amb sortida i arribada a La Pobla de Cérvoles.

Finalment, vam a bufar les espelmes d'un pastis elaborat pel Xavi Pagés i vam brindar amb cava etiquetat especialment per l'ocasió.

La vetllada fou amigable, entranyable, de retrobament. No podem oblidar que fa un any i mig que vivim trobades molt limitades per la pandèmia.

L'aniversari serà present en totes les activitats de l'any 2021, però els actes especialment dedicats a la celebració de l'aniversari els hem acabat avui amb el brindis pel futur.

Salut i muntanya.

  • Fotografies
IMG-3590
IMG-3599
IMG-3611
IMG-3616
IMG-3620
IMG-3597
IMG-3594
IMG-3638

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades