Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

La nit del 18 de setembre hem celebrat el sopar social per commemorar els 25 anys de l'entitat. Al casal de Vilanova de Prades han acudit quasi el 50% dels socis: actualment som 77 socis actius i més de 40 simpatitzants que col·laboren puntualment.

En començar l'acte Artur Miró, company de l'AAMP i alcalde de Vilanova de Prades, ens va donar la benvinguda. Vam fer la projecció d'un vídeo amb activitats excursionistes de socis de l'entitat, obra del soci Pep Pagés.

I es va repartir als socis presents la samarreta commemorativa d'aquest 25è. aniversari.

Acte seguit vam seure a sopar i a l'hora dels postres el president de l'entitat, Josep Moragas, va adreçar unes paraules d’agraïment a la feina de tots els socis i va anunciar la celebració de les II Jornades de l'avellana de muntanya. Joan Canela, soci i alcalde de Vimbodí i Poblet, va anunciar la celebració, a Vimbodí, de la conferència sobre Els maquis a les Muntanyes de Prades impartida el proper 16 d'octubre pel Dr. Lluís Colomés i per Manel Martínez. Finalment, Xavi Pagés, president de la secció de muntanya de l'entitat, va anunciar la celebració imminent de la XXII Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades, a la Serra de la Llena, amb sortida i arribada a La Pobla de Cérvoles.

Finalment, vam a bufar les espelmes d'un pastis elaborat pel Xavi Pagés i vam brindar amb cava etiquetat especialment per l'ocasió.

La vetllada fou amigable, entranyable, de retrobament. No podem oblidar que fa un any i mig que vivim trobades molt limitades per la pandèmia.

L'aniversari serà present en totes les activitats de l'any 2021, però els actes especialment dedicats a la celebració de l'aniversari els hem acabat avui amb el brindis pel futur.

Salut i muntanya.

  • Fotografies
IMG-3590
IMG-3599
IMG-3611
IMG-3616
IMG-3620
IMG-3597
IMG-3594
IMG-3638