Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Una de les majors satisfaccions personals com a president de l’AAMP és veure gaudir plenament als socis i demés assistents a les activitats organitzades.

El dissabte 29 de juliol vam gaudir molt i molt amb les actuacions de Magda Borrull i Antònia Farré amb l’espectacle “Com una dolça teranyina blanca” en homenatge al poeta Xavier Amorós i amb el concert de Maria Jaume, tot talent i tendresa vinguda de Mallorca, amb la seva banda (simpàtic el bateria Joan que es volia dir Ovidi).

Fantàstica la nit amb la DJ Lupe que ens va fer ballar fins el final de la nit. I el boníssim sopar que ens va preparar el Dani Eek i el seu equip de La botigueta del Portal 19 de Barberà de la Conca.

Gràcies per l’assistència de la Glòria Tibau, directora del Departament d’Acció climàtica, alimentació i agenda rural al camp de Tarragona. Agrair l’assistència també de Oriol Bonàs Conill president del CE Pica d’Estats (i ara soci de l’aamp) i de Guifrè Porqueres, president de l’ AEC de Reus.

Gràcies al suport de l’ajuntament de Mont-ral i de la Diputació de Tarragona . Sense el seu suport res hauria estat possible. Igualment agraïts a Assegurances Germán i La Conca 5.1. I al soci de l’AAMP Leandre Romeu Serra per la direcció i organització de l’esdeveniment.

I gràcies a tota la junta i els socis. La nostra tasca de vegades feixuga té aquestes recompenses.

Vam fer 3 nous socis. Ja som 130!!

Josep Moragas,
President de l'AAMP