Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El dia 30 d’abril l’Equip A de l’AAMP va fer el tercer repte d’entitats de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya - FEEC. Una caminada pel Montsec de 30 kilòmetres i 1.450 m de desnivell.

Una pujada de 6km per pista, pujada constant i pesada i llarga es va culminar amb una paret d’un kilòmetre que pujava poc més de 300m. Una passada! Vam arribar als objectius: Tossal de Miralpallars i La Torreta a 1.676m d’altitud. Vam veure trinxeres de la guerra civil i poc més: molta boira i densa. Finalment vam arribar a La Portella Blanca on vam prendre el GR1 per iniciar un descens molt exigent fins a Rúbies.

Molts kilòmetres de pista ens van portar fins a l’Ermita de Santa Maria de Meià, on vam iniciar una segona baixada molt exigent però preciosa i ràpida fins a Vilanova de Meià. I des d’allí fins a Santa Maria de Meià on vam finalitzar aquest tercer i molt exigent repte senderista de la FEEC.

Vam poder celebrar l’aniversari d’en Jaime Veiga Carrete, el nostre amic que ens assisteix en tot moment amb la seva furgoneta, per si de cas.

Una gran jornada, compartida amb en Lluís Colomés i els seus companys.

A continuació podeu veure una galeria de fotografies de la jornada.