Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El dissabte 17 de febrer hem celebrat a La Febró la nostra assamblea general ordinària Hem fet balanç de l’any 2023 i hem presentat propostes per a l’any 2024. Una cosa i l’altra es poden veure a l’agenda de la nostra web.

Continuarem fent senderisme, excursions de diferents graus de dificultat. I cultura. La festa d’Estiu. Farem el Camí de Cavalls de Menorca, una petita travessa pirenaica. I la festa de l’avellana.

Amb tot plegat hem aconseguit donar un gran dinamisme a l’entitat: avui érem 33 membres presents i 17 vots delegats, poc més del 33% de l’entitat. El balanç econòmic, esportiu, cultural i social han estat prou positius. Així podem assolir grans objectius, el més important de tots és que gaudim fent el que fem. I cada vegada som més i estem més a gust.

I a l’acabar hem fet la gran Calçotada anual. Amb molta participació. Tot molt fàcil per la implicació de la gent i les facilitats de l’Ajuntament i el poble de La Febró. Moltes gràcies a tots els socis i a l’Ajuntament de La Febró.

Aquí podeu veure una galeria de fotografies de la jornada: