Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Ahir el grup de Les Primerenques de l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades teníem programada una excursió per Tarrés, seguint la ruta dels forns de calç i algunes cabanes de pedra seca. I l’hem fet. Potser, emocionalment, ens hauria agradat més anar a tocar neu per la nostra serralada. Però hem gaudit veient aquell paisatge nevat des de la serralada de Tarrés, d’on teníem una visió fantàstica sobre Poblet i Milmanda i tots els costers de Castellfollit i rodalies ben nevats.

La ruta dels forns d’uns 10 kms i amb poc desnivell està perfectament senyalitzada. Els forns estant molt restaurats i permet fer-te idea del seu funcionament.

L’excursió perfectament dissenyada i documentada pel company Josep Balanyà Fort L’organització logística i el dinar ha satisfet tothom. 26 socis caminant i 28 a taula hem trobat a faltar dues baixes de darrera hora per lesió.

Els socis més nous destaquen la bona acollida i la bona gent del club. I aquesta és la nostra major satisfacció, veure que gaudim de la natura i la companyia.

Avui ja hem proposat les properes sortides: A La Mola de Colldejou el diumenge 24 de març i el dia 21 d’abril farem el GR 92 sobre l’Ametlla de Mar. Farem una bona paella al preciós poble pesquer. I seguirem gaudint!

A continuació podeu veure la galeria de fotografies: