Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Participem al Nou capítol del 'No cal anar a Suïssa' amb l'excel·lent mestratge de la Maria Casanova, membre de la nostra Associació. Excursió per la Febró: bosc, avencs, misteris i panoràmiques des de la Mussara, el "Pirineu del Sud"

La Maria Casanova, de l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades, ens ajuda a conèixer una excel·lent ruta circular pels avencs de la Febró, a la serra de la Mussara, al Baix Camp. El nostre estiracames, Joan Vilaplana, camina entre avencs, esquerdes, boscos, miradors, pobles abandonats i llegendes més o menys màgiques d'un dels racons més interessants del país. Hi anem, com sempre, amb el màxim respecte, i amb els consells del nostre geògraf oficial, Guifré Lloses. I també prenem el pols als carrers de Sant Vicenç dels Horts. El nostre home enquestes, Xavier Soler, pregunta als seus veïns: "Què us ve al cap quan sentiu Mussara? I la Febró?"

EL podeu escoltar aquí:

https://www.ccma.cat/3cat/excursio-per-la-febro-bosc-avencs-misteris-i-panoramiques-des-de-la-mussara-el-pirineu-del-sud/audio/1206390/