Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Aquest passat cap de setmana del 20 i 21 de gener, més de 20 socis de l’Associació, hem preparat sobre el terreny la XIII edició de l’Almogàver que es celebrarà el proper 6 d'abril a Vilaplana. Enguany la fem al revés, en sentit horari. I alguns retocs molt significatius: consolidem el camí recuperat entre l’Abellera i Capafonts, introduïm la pujada de Farena a Mont-ral pel PR C-20, introduïm la baixada des de Mont-ral al Glorieta pel camí de Mas de Paisan, el camí que vam contribuir a recuperar i que vam batejar com Outlander i que vam inaugurar per la celebració dels 25 anys de l’entitat.

A més de fer el recorregut, estudiar-lo, veure les millors opcions d’avituallaments, etc. Ens ho hem passat d’allò més bé. Hem compartit camí, però també àpats, casa rural, moltes fotografies. Hem rigut i hem gravat el track. Ja ho tenim tot llest: el cartell, la nova imatge, el track, el disseny organitzatiu. Tot  a punt d’obrir les inscripcions i engegar el procés per fer una gran edició.

La perfecta organització i logística d’aquest cap de setmana es deu a la coordinació de l’Enriqueta i el Jaime, de la col·laboració del refugi de La Mussara, de la Casa del Poble de La Febró, de la casa del Jean Claude, del Joan i la Dolors que ens van sorprendre amb el seu acompanyament dominical que no estava escrit en el guió, i del Cap Gastronòmic: l’Artemi. I tots, més experts o més nous senderistes de l’entitat que vam fer el procés, total o parcialment.

 

Aquí podeu veure una galeria de fotografies del cap de setmana