Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

El diumenge 3 d’octubre hem celebrat la caminada per la Serra de La Llena en els 3 recorreguts programats. Majorment, els participants, 215 en total, van optar per la caminada llarga de poc més 30 kilòmetres que incorporava alguns dels punts més emblemàtics de les crestes de la serralada. 210 participants van completar la caminada. Ningú va sofrir cap accident. Vam tenir sol i bon temps fins a les 18 h. Finalment, dues caminadores i els nostres “escombres”, Sergi i Ricard, es van mullar en els darrers 2 kilòmetres.

L ‘organització estem molt satisfets de la participació i del civisme de tots els participants. I l’Associació està especialment satisfeta i agraïda per la col·laboració enorme de l’Ajuntament i els veïns de La Poble de Cérvoles. Aquesta vegada podem dir que sense ells no hauria estat possible oferir la qualitat que hem ofert. I no és cap tòpic.

Hem donat com a record una samarreta que tothom ha qualificat de molt “xula”. Però segur que tothom recordarà, a més, les magdalenes del forn de Mont-ral, la llonganissa i la cansalada de Casa Borrull de Reus o el pa de pagès del Forn Sistaré de Reus (campió de Catalunya 2020), entre altres delicadeses.

I en la memòria, sobre tot, hi romandrà el pas per la canal de les Crestes (aquesta foto és la més repetida i publicada a les xarxes), el llom (pas aeri), el punt geodèsic del General, el paisatge de vinyes encara per veremar, etc.

Als organitzadors ens queda el cansament, l’esforç i sobre tot la satisfacció d’haver pogut acollir-vos, com és tradició i costum, el millor possible.

Publiquem un recull de fotografies que parlen d’això: de l’esforç fins l’esgotament i la il·lusió d’uns i altres per fer possible una gran diada excursionista.

Galeria Fotogràfica AQUÍ