Any rere any les Caminades han recorregut 21 indrets diferents del massís de les muntanyes de Prades. Aquesta convocatòria no competitiva és una manera popular d'haver donat a conèixer diferents indrets com a camins recuperats, racons poc coneguts. Per tant hem contribuït amb aquestes Caminades al coneixement cultural dels 21 municipis o nuclis agregats que hem recorregut al llarg de les diferents edicions.

Ermita de l'Abellera - Prades
Alzina del Mas de la Barba - Siurana
Cova de la Moneda - Mont-ral
Toll del Menhir - Riu Brugent

Gràfics

22 km

GraficaAleixar22km

35 km

GraficaAleixar35km

El recorregut

Mapa-Caminada-Aleixar50xc
Camí de l'Abellera - Prades

Descarrega el track

Descarrega't el track de la cursa.

El cartell

caminada-Aleixar-2018

Informació d'interès

Organització

La XIX Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades és una prova no competitiva que pretén donar a conèixer algun dels indrets més curiosos i bonics d'aquestes contrades. No obstant això, la prova és oberta a qui, amb esperit esportiu, vulgui realitzar-la amb el mínim temps possible. Els controls d'horari es regulen a criteri de l'entitat organitzadora.

Sortida

La sortida és el diumenge 7 d'octubre de 2018 de 7 a 8 del mat­í, recollida de dorsals de 6.30 a 8 del matí al Casal de la Unió de l'Aleixar.

Itinerari

Estarà degudament senyalat, sobretot els trams més conflictius.
En la guia i/o dorsal es descriu esquemàticament l'itinerari, corbes de nivell, situació dels controls i l'horari d'obertura i tancament d'aquests controls. Així­ mateix, serveix als participants per fer el seguiment de la ruta.

Desqualificació

És motiu de desqualificació:
1. No seguir el full de ruta en tots els controls.
2. No fer la totalitat del recorregut a peu.
3. Invertir més de dotze hores a fer el recorregut.
4. Embrutar o degradar l'itinerari i la muntanya en general, o contravenir a la normativa vigent sobre prevenció d'incendis.

Classificació

Tots els participants que no inverteixin més de dotze hores a efectuar el recorregut i que no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats. No s'estableix obligatòriament cap classificació ordinal basada en el temps esmerçat, encara que l'organització té el costum de publicar aquesta classificació a títol informatiu en la pàgina web, previ consentiment individual en la inscripció.

Inscripcions

Les inscripcions s'han de fer per Internet a la pagina de la FEEC: www.feec.cat i/o in situ en el lloc de sortida, de les 6 h fins les 8 h del matí del mateix dia de la caminada.

El preu és:

  • Federats anticipats:25 €
  • No federats anticipats: 30 €
  • Federats in situ. Mateix dia: 30 €
  • No federats in situ. Mateix dia: 35 €

Es tancaran les inscripcions en assolir els 500 participants.
Es recomana informar-se abans del dia de la prova per saber les places lliures que puguin quedar, ho podeu consultar a la web de la FEEC www.feec.cat.
Els federats han de presentar la seva targeta federativa a l'hora de formalitzar la inscripció al punt de sortida.
Els drets d'inscripció Inclouen avituallament en els controls, samarreta commemorativa.
Pot participar-hi tothom major d'edat i menor amb l'autorització corresponent o acompanyat i que cregui que té les facultats per realitzar aquesta prova de mitjana resistència.

Disposicions finals

Aquesta caminada no és cap prova d'orientació per muntanya. Es pretén, per tant, que tots els participants suficientment preparats puguin efectuar-la seguint les marques que senyalitzaran el recorregut.
L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants inscrits, si bé vetllarà per tal d'evitar-los. Els que abandonin la prova han de comunicar-ho al control més pròxim, o bé al telèfon 677 162 956 en cas d'emergència, si no hi ha cobertura es recomanar trucar al 112.
Tothom ha de seguir les instruccions que doni l'organització. Pel sol fet d'inscriure's-hi, tot participant accepta aquest reglament.
El mal temps pot ser un obstacle per a la realització de la prova, per la qual cosa l'organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne el recorregut si ho creu convenient, per aquest motiu o per algun altre de prou greu. En el cas de suspensió de la prova, es convocarà una nova data.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament, el resoldrà l'organització.

Més informació:
Tel.: 677 162 956 o aamp@aamp.cat